Mer surheter

Nja. Det är nog som min ömma moder en gång sade till mig, jag gillar inte människor. Fan, det är nog så. Jag gillar verkligen inte människor. Inte ens det. Jag föraktar människor. Förutom mig själv så klart. men jag är ju det lysande undantaget eller hur?

För fan, vi kan inte göra nått rätt. Allt vi tar i förvittrar och dör. Krig, förtryck, utsläpp, våldtäckter, vi slår våra barn, hatar våra fruar och våra män, slåss till sista blodsdroppen för en smula land, kallar oss stolta när vi blir förbannade för att någon råkar såra oss fast vi bara är förbannat jävla barnsliga. Stolthet? Ett ord för en treåring. Vi vuxna borde vara bättre, veta bättre. Men fan heller. Vi bråkar, surar, krigar för att någon har trampat på våra stackars ömtålig tår.

Nope. Mänskligheten förtjänar fan inte att leva. Inte ens vi som lever i världens bästa land. Ett land där vi går omkring och gör oss märkliga över att vi minsan inte tål orättvisor. Där vi har det som en standard att klanka ner på den stackare som råkar tycka att landet är helt ok. Puh så svenskt. Som om det vore nått fel, att vara svensk. Vi är fan det enda landet i världen som tycker om att tycka illa om vårt land. "Lagom" Puh så svenskt. Jaha? Och? Så det är bättre att vara för mycket eller för lite? För allt annat än lagom är just det, för mycket eller för lite. Inget annat.Vi ska fan vara stolta över att ha ett ord för "precis rätt".

"I Sverige kan ingen bli rik genom arbete". Nähå. vad säger Kamprad om det?

Fast fan ta den som råkar bli lite rik. Som råkar lämna grepen  och svarven och ta sig upp. Bondsonen Persson. Han råkade bli rik. Men usch och fy för honom. Jävla godsherre. jaha. Men om, om det nu är så enkelt att vara politiker och bli rik? Så BLI det då för helvete.

Lars. Håll käft. Håll bara käft.

Men. Tja som jag säger gång på gång. Jag gillar inte människor. Alls faktiskt. Men jag är rätt så bra. Snygg med.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hmmm...



Jag har alltid gått omkring och antagit att jag och min familj har varit de enda mänskorna värdiga ett liv. Men så sitter du och säger att du också är bra... Det gör mig en smula förvirrad och samtidigt lite tävlingsbenägen. Vem är bättre? Vem föraktar de "där andra" mer? Jag fördömer andra människors beteende så mycket så att jag lätt skulle kunna sluta avtal med någon form av hin håle och starta ett alldeles nytt rike som enbart är konstruerat på mina egna tankar och idéer, för de är nämligen fulländade!



Och jag är inte bara snygg... Jag kan sjunga också!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback