Sur Lars. Sur

Ok. reta mig inte. Jag är sur som satan. Juniorkronorna förlorade mot Kanada. Domarna stod inte pall. Så.. jag är sur..  Inga dumma, fula skeva, jävla inlägg om hur kass jag är tack. Lars. Du har inte lärt dig än. Fan, är jag tvungen att ta tåget till Norrköping och spöa upp dig personligt?

Sur!!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men om man tycker att du är duktig och underhållande då? Får man skriva då?

Postat av: Wob

Tja du. Jag är allt för svag för smicker är jag rädd. Jag tar smicker betydligt bättre än jag tar kritik. När det gäller kritik så blir jag som en räv med skabb. Huggig och nu menar jag inte det amerikanska sättet att tolka det ordet på. Bit mig och jag biter tillbaka. Det värsta är nog att jag njuter medan jag biter. Säkert nått att ta upp i terapin kan jag tro.



Men, om någon som Jennyfalkorv skriver så kan jag nog ta det mesta. För en sådan blogg som denna damen driver har jag inte sett innan. Fasen, jag flabbar bara jag nuddar länken. Plus att damen verkar klok med. Bara en sån sak. Så.. tja. I vilket fall som helst så tar jag inte bort kommenatorsfunktionen. Ni som vill skjuta, skjut. Ni andra som vill överhölja mig med beröm? Tja. Skriv på vettja :-)

2009-01-07 @ 05:33:52
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback