tJA, DET ÄR SOM DET ÄR

Tja go vänner. Ja även du LRS. Det kör ihop sig för gamla WOB. Jag vet inte om jag är här i juli. Ja herregud, som det ser ut nu så vet jag inte om jaq är här i April. Åandra sida tänker jag inte missa två saker. Daqen som representerar 365 dagar innan 40 och Morrissey koncerten i Juni. Det ser inte helt bra ut för gamla WoB. Ärligt talat. Jag har drabbats av en smula.... kräfta. Men, inte ger jag upp för det. No way. Så reta mig inte. För då jävlar. Lars. Fuck up.

Nå. Jag giller inte krig. Jag gillar inte racism. Jag gillar inte Judar, Jag gillar inte Islam. Jag gillar inte Hinduer, Jag gillar inte kristna, Jag gillar inte Hitler, Jag gillar inte Stalin, jag gillar inte Palme, Jag gillar inte Anders Borg, Jag gillar inte fok. jag gillar speciellt inte människor med en satans massa priviligerier som leker folk. Jag gillar inte Sverigedemokrater. jag gillar inte nån.

Fuck You. Jag är snart död. Vare sig du vill eller inte ditt jävla as. Men trots det så kommer cellerna som leker lekplats i min kropp göra sitt jobb. Så är du inte som mig? Vill du inte leva ditt liv i fred. Är du dum i huvedet ditt satans Hamas, Israel, Iran, Norge svin. Skigt i det då. Låt världen explodera. MEN LÅT MIG DÅ FÖRST.  Vänta till september. dÅ BORDE JAG VARA BORTA.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nä...Fan



Varför är de visionärerna med så mycket att säga, så mycket att tänka, som måste drabbas? Alla är vi visserligen döende, men det känns ju lite tryggare att kunna sitta och låtsas att man har massor av år framför sig... Eller är det det? Ibland känns det ju som om man skulle kunna göra en hyffsat bra insats från en annan station, något jag är helt övertygad om att du kommer att göra när du nu kommer dit.Spara en plats åt mig i din panel bara! Men som du säger, Morrissey och födelsedag och en hel del aktivt tänkande först så klart... Skickar goda tankar åt ditt håll!

Postat av: Wob

Tack. Tja, så illa behöver det troligen inte gå. Det är bara mitt medfödda lyte i hjärnan som gör att jag alltid tar ut förlsten redan innan spelet har börjat. Jag är lite som en kackerlacka. Inte mycket biter på mig. Så jag blir nog både gammal och fan vet om jag inte blir vis till och med. Om många år :-)



Tack för de goda tankarna. Tack.

2009-01-21 @ 11:10:17
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback