När helvetet fryser till is och Blondinbella faktiskt har rätt

Fasen. Nu har nog helvetet fryst till is. För jag håller med Blondinbella i en sak. Jo, det är sant. Hon bråkar med Katarina Zymer, Zympe,,, Zy... Äh, hon som ser ut som Björn Borg fast med brunt hår och som är hur otäck som helst eftersom hon har fått för sig att hon är smart och därför får säga precis vad hon vill till vem som helst, och Carolina Gynning som är otäck för att hon låter som en mistlur när hon pratar och dessutom har åsikter som är minst sagt... annorlunda. Inte bra annorlunda. Bara annorlunda.

De bråkar om vikthets. Döm då om min förvåning när jag plötsligt tycker att Blondinbella verkar riktigt vettig. Herreje.

Ok. Tösen är 18, född med silversked i mun men tror likt alla 18 åringar att allt hon åstadkommit har hon gjort på egen hand. Hon är ytlig, ignorant och dessutom en smula korkad. Men när det kommer till hennes åsikter kring vikt och unga tjejer så uppvisar hon att det bakom allt det där finns ett intellekt som bara väntar på att brissera bara hon får några år under vingarna.

Heja Blondinbella

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jag kan bara instämma i vartenda ord!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback