Lite lagom förbannad :-)

Yeps. I´m back liksom. Småförbannad på allt. Lite lagom puttrig sådär. På min gamla arbetsplats har någon chef fått ett geniryck. "Jag vet, vi provar en sak som absolut inte funkade förut, men om jag bara får sätta igång den här saken, inhämta ryggdunkar från mina chefer för att jag är så smart så kommer allt bli bra. Så klart så lämnar jag skeppet innan helvetet bryter loss, mot nya horrisonter. Men jag får äran för att ha uppfunnit det fyrkantiga hjulet". Ja herre je. En verksamhet som inte har någon som helst rim eller reson, ingen som helst chans att uppvisa en fungerande ekonomi och som ur ett omvårdnadsperspektiv är helt fel åt helvete? Man har provat. Det funkade inte. Det var ett satans liv när man avvecklade den, lokalerna användes till annat. Nu är man tillbaka på ruta ett. men ännu värre. Dementa i 2-bäddsrum? Yeah. Jättebra idé. Lysande vem som nu kom på det.

Gaza? Tja du. Det är inte fred. Det är vapenvila. Israel vågar inte chansa nu två dagar innan den nya presidenten tillträder i Israels egen väninna, USA. Hamas? De vågar inte för att hela jävla Arabvärlden är förbannade på dem för att de har rört till hela skiten. Så. Vapenvila. Ge det en vecka. Eller två. Se om två år? Jag lovar. Samma skit. Så länge ingen pratar med Hamas.

Det finns ett litet land, längst ner i Afrika. Sydafrika. Där höll de en farlig, farlig terrorist fången i 30 år. En terrorist från en terrororganisation. ANC. Nelson Mandela. USA höll med. Mandela skulle sitta på sin lilla ö och helst dö där.

Sen började man prata. Med terrorororgnanisterna. Jag vet. Du tar dig för pannan. Du suckar och du stönar. Inte fan kan man jämföra ANC med Hamas? Så klart man inte kan. Självfallet inte. Ellert? (sic)

Så vad mer finns det att reta sig på? USA, som alltid. Men, nått har hänt. USA är inte vad det varit. De har tagit steget in i vårt århundrade. De har valt en svart president. Ok. Han ser inte så svart ut. Alls faktiskt. Men faktum kvarstår. Han är svart. Och detta i USA. Jag kan inte annat än att applådera landet jag älskar att hata och älskar att älska. Allt bra jag vet kommer från USA. Hamburgare, Rock, Sinatra, Gospel, Blues, alla underbara filmer Hollywood skapat. Men ärligt talat, de har fan levt på stenåldern. Men nu så är de på gång. Nu fattas bara nästa steg, en kvinnlig president och en enda, en enda politiker som är gay. Ja, alltså, en som överlever den mentala stenkastningen. Slutar de även med den barbariksa sedvänjan att använa dödstraff så är de hemma. Med oss andra. Jag ser helt klart fram mot världen under den nya tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback