Vilken jäkla tur man har

Vilken jävla tur man har som är så förbannat vanlig. Vad fullständigt vidrigt det måste var att för en enda sekund avvika från normen. Jag är en överviktigt, heterosexuell man med högskoleutbildning och en modern psykisk sjukdom. Gillar katter och musik och ser hygglig ut utan att på något sätt vara iögoninfallande. Ser svensk ut, har ett svensk namn. Ok, lite lösa knutar från runt i Europa och Asien, men det är det ingen som märker om jag inte pratar om det.

Jag är lagom begåvad å tankens vägnar, kan bita ifrån om någon angriper mig. Har en knackig ekonomi men trots det en stadig inkomst. Jag har älskat många kvinnor och blivit älskad av några. Har tre barn varav inget som tagit avstånd från mig.

Kort och gott, lagom och helt inom vad folk kan stå ut med.

Men alla andra. Invandrare, invandrarnas barn som fortfarande "plågas" av att inte heta Svensson, homosexuella. Kvinnor. Korkade. Alla dessa som står i skottgluggen för oss andras vrede över att livet inte alls blev som vi hade planerat. Alla dem vi skyller på eller tycker det är ok att skratta åt eller ännu värre, hata.

Hur fan står de ut?

Kommentarer
Postat av: gittan

Jag saknar rapport om kissen! Längesedan sist

Köper du kattmat och sand längre?

2009-01-19 @ 22:56:47
Postat av: Wob

Ah, den lilla pälsbollen, den mäktiga härskaren här i det WoBska hemmet? Jodå. Hon lever i den allra bästa av världar om jag fattat allt rätt. Hon spenderar den mesta delen av dagen i sin fåtölj, men små utflykter till köksfönstret där hon antingen sitter och slänger glupska blickar på de två svanarna som allt som oftast flyter omkring i Viskan utanför fönstret, eller så ligger hon bara på fönsterbrädan och sover den oskyldige kattens sömn i värmen från elementet.



Sen när natten kommer så håller hon antingen till på bokhyllan där hon gömmer sig bakom de gamla kameror jag ställt ut där, eller så smyger hon ner bredvid min kudde, puffar på mig lite med tassen så att jag klappar henne sen somnar hon på stört.



Kattsand och kattmat är ju liksom en nödvändighet. Annars skulle hon nog packa sina leksaksmöss i en liten resväska och söka upp en snällare husse. :-)

Postat av: Miss Borderline

Ja ingen man hade stått ut med att vara kvinna, DEN saken är iaf säker ;)

2009-01-26 @ 16:01:22
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback