Alla har bajshäng

Det där modet att springa omkring med byxorna halva vägen ner till knäna blir allt mer fånigt, speciellt som det nu har spridit sig till vuxna karlar. Att ett par byxor inte ska sitta under armhålorna som de gör på alla män strax över 350 år kan vi alla vara ense om. Men varför måste de sitta så förbannat långt ner att man de facto (gillar uttrycket som ni ser) kan skåda färska spår av kontakt mellan hud och varmt bussäte? Ni vet, en strimma mörkt? Jo, kom an nu, ni har sett det.

Men ok. Ungdomar är unga och inte mer med det. De gör allt för att för att låtsas som att de aldrig har tänkt en enda tanke i hela sina arma liv och de flesta lyckas utomordentligt med saken. De flesta ungdomar här ute i avkrokarna av Fiskafors låter som om de alla har doppat sig väldigt djupt i Viskan och tagit ett par fyra fem djupa andetag där under. Lite lagom korkade liksom. Lite som Frank Anderssons korkade kusin. Men det ska vara så.

Fast då undrar jag ändå varför vuxna män över, låt oss säga, 23 går omkring och ser ut som om de nyss har vaknat i ett buskage på 23dje året av sin permanenta semester som nerksitna alkoholister? Vad är det för fel på skärp? Vad ÄR det för fel på skärp?

Men. Smittan har spridit sig till damer med. Jag vill inte ens veta vad som döljer sig strax nedanför den där tunna strängen av tyg som gömmer sig nedanför byxlinningen på alla dessa glada kvinnor. String var jättekul. 2001. Nu är det väldigt otäckt när man ser ett par sådana bliga upp ovanför byxorna och man dessutom kan läsa på tvättlappen att de bara bör tvättas i... aldrig liksom.

Nä. Fan. Dra upp byxorna. Skärp er. Låt bajshänget skötas av oss riktiga alkoholister.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback