Att hoppa rakt ut i något

Det var väldigt vad tiden rusar på allt medan jag försöker hinna ikapp både mail och telefon. Tänk vad eftersökt man är bara för att man är sig själv. Eller vad jag nu är. Så jag hamrar på tangenter och knappar och har däremellan hunnit med att steka dödsbringande bacon och ännu farligare ägg. Bara för att reta de som inte står ut med att ha ätit en pizza ens. Jösses, de kommer bli jättegamla och ha så få goda minne av livet. En smula fet och ännu mer självgod säger jag detta medan jag skrattar i mjugg och magen hoppar och hoppet vägrar bege sig åt andra hållet.

Till min oerhörda förvåning fann jag att alla mina blogginlägg hamnade på FB. Hur detta gick till var mig ett mysterium. Tills jag fann i minnet ett vagt sådant att jag en gång ställde in nått om att min blogg skulle hamna just på FB. Så förvåningen ranna av mig och kvar var bara en fånig känsla av att "så vill jag ju inte ha det".

Så länge allt läses på bloggen så kan jag ju kolla vem som läser. OJ, säger du då. Hur går det till? Är det inte farligt och mot lagen och allt som vi håller för trevligt bemötande på nätet? Nope, säger jag då. Så klart jag håller koll på vilka som läser. Eller i alla fall vart de kommer från, vad de har för OS och vilken webbläsare de har för att inte tala om IP-adress. Men det vet ju varje smart människa. Eller? Nja, inte mina goda vänner i N-Köping. Alla dessa olika namn och folk och kön som läser och framför allt kommenterar. Tänk. En och samma IP-adress men så olika människor. Inte illa. Fast nu har det varit jättetyst ett bra tag så fram med dig/er.

Men som sagt. Kanske skulle man börja om på en ny blogg? Ärligt talat så är jag en smula trött på alla dessa begränsningar som Blogg.se har. Jag skulle gärna vilja ha andra saker att leka med ett tag. Men vad ska man välja? Blogger? Nja, jag tycker de flesta klagar på det där stället. Fan vet. Men något måste hända i mitt liv och varför inte en ny bloggadress. Inte så att jag kommer gömma mig, även om det är lockande vissa dagar. Bara för att slippa bli stannad på staden där varierande människor av variernade ålder eller kön säger "meh, du är ju WoB". Jo, säger man och funderar på att hoppa i Viskan. Men inte då. Nä. varför skulle jag gömma mig på nätet när jag inte gör det på bussen? Så inget av det.

Men nått nytt att leka med. Ett nytt gränssnitt. Bara för sakens skull.

Tips, någon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback