I väntan på din sömn

Ja vet inte så noga. Ärligt talat vet jag inget alls. Överhuvudtaget. Allt jag trodde har fallit isär, gång på gång de sista 20 veckorna. Från att vara i fritt fall, till att finna sig vila på en klippa med havet framför sig och livet i huvudet till att falla lika fritt igen men denna gången med havet i... åtanke?

Jag vet att jag hade trivts där jag fanns för 9 veckor sedan. Jag vet också att det hade tagit död på mig. Sen fann jag drömmar, tankar, saker som inte jag trodde var mina att finna. De föll ur mina händer de med. Men jag vet att de finns och jag vet att jag kan ta dem igen.

Alla drömmer vi. Oavsett färg eller språk eller tankeförmåga. Min katt drömmer. Hennes små tassas springer ikapp allt det hon ser medan morrhåren visslar på min mage. Själv drömmer jag om allt det jag vill ha och allt det jag är rädd för att va. Men jag drömmer. Vissa har slutat drömma. De bara agerar. På första bästa impuls. Jag smeker impulsen och vänder mig sedan om. I trygg förvissning om att det jag tänkte på finns även efter mörkret. Finns det inte kvar då så var det inget att sträcka sig efter.

Men, nu är det dags att drömma igen. Liten och stor. Alla ska vi drömma oss in i döden. Den som ingen som jag pratat med säger sig vara rädd för men som alla flyr. Vi ses i morgon. Om du lever då.

Det gör jag.

Kommentarer
Postat av: johannna

Vad tjänar denna blogg till? Du super och runkar.Vad mer?Vad jag förstår så är den synnerligen ointressant för vanligt folk.Såna bloggar har vi sett förut med en massa egos som tror att världen cirklar runt dom.Särksilt alkisar dom har en viss förmåga att flyta över andra människor.Dessutom så är du ju bara skit på Sockerdricka.Inse att du kan lägga av.

2009-07-24 @ 22:57:46
Postat av: marizza

ok.jag drömmer om dig .

Postat av: WoB

Nja. Vad bloggen tjänar till? Min lilla ventil kanske? Det finns ju liksom inget som helst tvång att läsa och det måste väl kännas rätt bra att inte göra det om man blir så upprörd? När det gäller dricka och onanera så vet jag inte riktigt där heller. Men man ser väl vad man vill när man läser kan jag tro. Och ja, bloggen är ytterst självcentrerad. Det är både sant och visst. För det är min blogg. Svårare än så behöver det väl inte bli eller? Tja,jag måste erkänna att där om sockerdricka nog är sant. Men återigen så finns det inget krav att läsa och det kostar inte någon en krona att göra det så problemet är väl löst eller?



Marizza: Det är inte bra med mardrömmar vet du väl :-)

2009-07-24 @ 23:57:16
Postat av: Irene

nää inte alls bra med mardrömmar..........

2009-07-25 @ 21:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback