Ingen bra dag. Alls.

Usch vilken eländig dag. Allt, säger allt, som kan gå fel har gått fel. Alla gamla mönster har upprepat sig och här sitter man och önskar att daghelvetet kunde börja om från början så att ma kunde få rätsida på saker och ting. Men tiden vill då rakt inte gå bakåt förutom när man har vansinningt tråkigt. Och det har jag inte. Bara eländigt.

Jag har inte fått något gjort. Överhuvudtaget. Förutom att jag suttit med Windows 7 och pillat med alla program som ska in. Fasen vet varför egentligen. Mest bara för att det är kul. Ingen städning och inget insättande av rent linne i garderober. Bara en full tvättkorg med ren tvätt och en stor hög med smutsig tvätt på sovrumsgolvet som väntar på att bli tvättad. Tvätten alltså, inte golvet.

Nä. Lite cornflakes och sedan bädda rent i sängen och efter det ska jag försöka sova bort tiden så att jag kan starta på en ny dag med nya utmaningar och allt sånt. Tanken är att jag ska till Fixartjänst i morgon och sedan tillbaka till Motivationsenheten där det vankas samtal på eftermiddagen. Lite gestaltterapi om jag fattat saker rätt. Ska bli spännande. Men det gäller ju att komma upp på morgonen först. Så jag ska ställa väckarklockan som jag faktist kom på att jag har och hoppas att det väcker mig vid 6-tiden på morgonen. Fan vet.

Nä. Som sagt. Dags att försöka samla kraft att hoppa in i framtiden igen och inte fastna i dagens misslyckanden. Var sak har sin tid och i morgon, då jäklar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback