Man funderar på att....

Så satt man ännu en gång i sin lilla lägenhet i Viskafors och banne mig om jag inte trivs rätt så bra med livet. Här behöver det visserligen städas big time, men vad tusan. En liten sväng med dammsugaren och sedan med moppen så är ordningen återställd. Eller nått åt ordningshållet i alla fall.

Katten ligger längst upp på bokhyllan och lurar på varför husse har fått för sig att ställa upp vartenda fönster när det blåser så förnicklat. Men jag har räknat ut att en del dammtussar borde enligt rimlighetens namn åka ut genom fönstren för att aldrig mer återkomma. Det är i alla fall min förhoppning. Funkar det så funkar det och har jag dragit en notlott så är det väl så då. Det är då rakt inget som oroar eller bekmrar mig speciellt mycket.

Däremot är jag en gnutta orolig över att mina matgömmor är ekande tomma. En burk senap och ett paket kaffe är allt jag har hemma. Kanske skulle man ta sig till en affär för att fylla på förråden. Fast jag ska ju tvätta med. Håhåjaja. Alla dessa beslut. Mest känner jag för att lägga mig på sängen och vila i godan ro tills damen kommer på besök. Men det vore dumt att be henne stiga in i den här röran på en fredagskväll. Lite ordning vill man ju ha.

Så jag tror att jag koncentererar mig på städning och inköp idag och skjuter på städningen till i morgon. En sak i taget och man ska hinna njuta av att vara hemma med. Förresten så har jag nog inget tvättmedel hemma så det faller lite på det med.

Så. Jag ska ta mig en kopp kaffe till, snubbla ner till källaren och byta tvättid och sedan sakta börja städa lite försiktigt. Var sak har sin tid och allt det där.

Så får det bli vettja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback