40-talister

Man funderar. Så kommer man på. 40-talisterna måste vara den absolut sämsta generationen sedan... ja... nån sate som satt i en grotta och kände värme genom att inte torka arslet. För. Liksom. Så mycket ideal som gick totalt åt helvete. Känna din nästa. Älska din nästa. Skägg. Kollektiv. 70-tal. Och så blev det ingenting av det. Inte ett skit. Du sitter, 60+ och vill att Reinfeldt ska komma hem till dig och suga av dig. För det enda du bryr dig om är din egen plånbok och ärligt talat så tycker du väldigt illa om Juggarna som kom då när du hade jeans och hade fullt upp med att knulla grannens hund.

Min egen generation? Skit och pannkaka. Men vi har inte låtsas vara nått annat heller. Vi dansade runt den där Stockholmaren som efterträdde Bohman och som dansade i bastkjol och vi var det. Inte jag men de flesta andra. Alla var hårdrockare och hade noll koll på världen och älskade, säger älskade pengar. Så det går vi än.

Men den där jävla tjock-klumpen som tror att de ska få en bra äldrevård för att de gapar?


Äh. Ta din plånbok. Ät en hundralap och om tio år så syns vi på Klinten och då ska jag behandla dig precis som jag behandlade din mor. Vill du ens veta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback