Fasen också

Attans. jag somnade som en stock vid 20 tiden men vaknade redan 21.30 och nu kan jag inte sova. Det som var så skönt. Helt märklig är jag med. Alltså, inte märkligare än vanligt men på ett annat sätt. Fryser och svettas och är precis hur yr som helst. Det känns som när man glömmer att ta den antidepresseiva medicinen men liksom "stötar" i skallen och ut i kroppen. Men jag har tagit mina mediciner så snällt som alltid så fan vet vad detta beror på. Men det känns sannerligen gott att veta att dagens alkoholintag begränsade sig till ett glas rött vin till middagen och att jag kommer vakna fräsch som en nyponros i morgon.

Tv-tittande känns verkligen inte som ett alternativ just nu så jag tror jag återgår till sängen och fortsätter läsa dagens DN och Boråstidning. Lite sent men bättre sent än aldrig.

Så får det bli. Ett stilla liv i ett stilla hem i ett stilla hus i ett stilla Viskafors. I stora staden är det lönehelg och det brukar ju bli som det blir med diverse slagsmål och eländes elände. Så jag har det oförskämt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback