Jaja. Nu får jag sluta min hemlighet

Kära läsare. Jag har en hemlighet som om 3 sekunder inte kommer vara en hemlighet. Jag har funderat hit och dit. Har ni med det att göra? Varför ska jag vräka all skit på er? Men. 5 års äverlevnad. Kanske mindre. Kanske mycket, mycket mer. jag har inte berättat det för mina vårdare. och jag vill inte att de ska veta det så... men hjärncancer. en operation som är klart. Men. Berätta inte för mina hälsokontakter. För jag vill leva. Och genom att låtsas som att allt är ok där så kanske det funkar.

Men. Jag vill verkligen inte dö. verkligen inte. Inte än i alla fall. Inte för att jag tror på helvetet. Men jag tror att jag har mer att uppleva.

Puss.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nä... är de sant?

Postat av: Wob

Nope. Skojar aldrig på bloggen. I riktiga livet skojar jag och driver med folk hela tiden. Men här? Äkta. Men det är som sagt klart förutom 5 års regelbundna koller. Haha, ärligt talat. Jag förtjänar det hela. Men jag färjänar mer att överleva så då får det bli så :-)

2009-03-27 @ 21:42:26
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Jenny

Shit... fan vad tråkigt... Inte förtjänar väl du det? Fritzl, Hitler, pliten Joan Ferguson (kvinnofängelset) förtjänar sådant, inte du.



"Vi är alla döende, men en del av oss lider mer än andra i vår väntan" - NN

2009-03-28 @ 11:50:03
URL: http://jennyfalukorv.blogg.se/
Postat av: jesper

Ja det var väl tråkigt Jag trodde du hade lungcancer eller KOL så mycket som du röker Men du verkar färdigbehandlad dock

Du vet "ont krut förgås inte"

2009-03-28 @ 22:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback