Lika mycket skrot i ansiktet idag med

Oj vad tiden ramlar på. Ena stunden är det kväll och nästa är det morgon. Ibland mår man si och ibland mår man så. Just nu mår jag sisådär. Men det är helt ok tycker jag. Ute är det grått och återigen grått. Fast mellan det grå kan man skymta... grått.

Kaffet var gott, katten är glad och jag själv lurar på att ta mig en dusch. Igår var en händelserik dag. Det ena med det andra hände och tiden sprang på. Bland annat fick jag tillfälle att terrorisera Jenny falukorv på bussen. Hon hade ont i skallen och där sitter jag och luktar billig Gin och ännu billigare rakvatten plus lite otvättat och pladdrar på om.. tja, fan vet vad jag pladdrade om. Stackaren vågar väl snart inte gå på en buss.

Här hemma finns det inget annat än tvätthögen som retar mig. Men den retar mig desto mer. Det var väldigt vad stor den blivit. Hur gick det till? Jag som nyss tvättade. Det är ju bara... hm.. eh... tja.. ett tag sedan. Jaja, resten av lägenheten är löjligt ren. Nästan så att man skäms.

Ja i vilket fall som helst så ska jag in till staden för att köpa tändstickor till tant mamma idag. Jag vet. Det låter ju helt löjligt men så är det. Jag var diverse ärenden åt damen igår men när jag skulle köpa tändstickor så tog det stopp. Inte en tändsticka fanns det i hela affären. Så jag lovade min ömma moder att fixa till de där idag.

Men. Först en kopp kaffe, en cigg eller tolv och sen så är det dags att rulla in i duschen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback