Livet leker

Ännu en dag med skinande sol och ta mig tusan om jag inte mår en smula riktigt bra. Igår blev det en vilardag eftersom Chips, katten, inte mådde något vidare efter sin utflykt till veterinären med sterilisering, vacination och id-märkning. Som jag redan berättat så kräktes hon ner golvet i varje rum och spred dessutom sin diarré lite här och där. Så det blev till att duscha det lilla livet, städa alla golv och efter att det var klart så smet Chips in i sin lilla kartong i sovrummet och jag lade mig tillrätta i sängen så att jag hade lite koll på det lilla livet.



Ibland stack hon ut nosen genom öppningen som jag skurit till i kartongen men mest så låg hon bara och sov där inne i mörkret. Jag måste erkänna att det var nära att jag ringde till veterinären för att fråga om det skulle vara sådär. Men så läste jag lite i alla papper jag fått med mig hem och fann att vissa katter kan få just problem med illamående och trötthet efter vaccination så jag lugnade ner mig och till slut, någon gång i natt, så smet den lilla pälsbollen fram och lade sig bredvid mig.

Så när vi vaknade i morse så var vi bägge två pigga och glada och Chips verkar ha blivit ännu keligare än hon var innan. Hon har inte ätit än idag men hon dricker och operationssåret ser bra ut så det ger sig väl kan jag tro. Men det blir en lugn dag i dag med. Det enda jag ska göra är att ta mig ut för att köpa lite mjölk och nått att knapra på. Plus kattsand, jag får inte glömma kattsanden.

Det enda problem jag har är att skydda operationssåret från att Chips slickar på det. Den där konen kan man ju bara glömma att hon ska ha på sig. Hon blir helt tokig i den. Och tipset jag fick från veterinären om att klippa en liten dräkt av en t-shirt ärm funkade inte heller. Så jag får håll koll på det där.



Sen måste jag ringa och be om nya recept på lite olika medikamenter jag behöver. Så det är då rakt inget betungande som ligger framför mig. Men jag känner hur spänd jag har varit för detta med kattstackaren. Nu när hon börjar bli sitt gamla vanliga glada jag så riktigt känner jag hur späningarna släpper. Konstigt att man kan fästa sig så vid ett djur.

Jag har redan hunnit betala hyran och internet/mobilen så där ligger jag i framkant för en gångs skull. Annars brukar jag ju komma på det där försti slutet på månaden. Men nu är det gjort. Det enda som hänger över mig och tynger ner livet är den där jättetvätten som jag har att ta tag i. Det än banne mig inget att skoja om inte. Hua.



Så går livet sin gilla gång i Viskafors. Dag går till natt som faller in i dag i en oändlig radda av minuter och sekunder. Men det är helt ok måste jag säga.





För mer bilder på hur de senaste dagarna ser ut klicka här.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Pffft, vad är det för en liten AMATÖRtvätt???!!

Mitt rena tvättberg är ca tre ggr så stort, och mitt smutsiga tvättberg fem ggr så stort :P



Lilla Chipsen, hon är ju bara för söt!!!

Sån där krage måste jag sätta på min katt när jag klipper hans klor, att HATAR det och blir som tokig!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback