Dra åt helvete

Kärnkraften bli kvar tills den kan ersättas sägs det. MEN HERREGUD. Är jag den enda, den sista, den gnutta, förnuft som finns?? Ja, jag vet, Norrköping blir upphetsad, får troligen stånd när jag säger NEJ!. För helvete. Kol är inte bra. Det kan vi vara övrerens om . Men KÄRNKRAFT??? Fattar ni inte vad ni nickar ja till??? Död i våra berg, inte i 50 år, inte i 100, inte ens i 1000 år. Minst 10000 år. Jag skiter i att det sägs vara säkert. INGET som är skött av människor är säkert. Det räcker att en svetsfog ballar ut, en jävla svetsfog. Vet du ens vad en svetsfog är? Nån går till jobbet på dåligt humör för att frugan var sur och inte ville knulla på söndagskvällen. Nå. Kul. Men det är liksom inte så att den där tände en brasa i skogen och skitade ner himlen.

Har vi alla glömt Harrisburg? Nä, inte Ryssland. Inget skitland. Utan det ack så hyllade USA. Men jösses. Jag är så JÄVLA TRÖTT på det här samhället vi lever i nu. Sköt dig själv och skit i din älskade. De NYA moderaterna vinner kraft och de enda de gjort är precis INGENTING förutom sänkt skatten för dig som fortfarande har ett jobb. Kul för dig. Men du. Krisen har bara börjat. Du har läst om den. Du har rynkat pannnan. Du har bekymrat dig. Men du. NU når den dig. Snart. I mars. Då sparkar kommunen din fru från hennes undersköterskejobb. Din mamma får bara 2 på sin avdelning. Din dotter får gå i skolan och vara utan lärare i 2 timmar om dagen. FUCK dig.

Kärnkraft. Moderater. Alliansen. Allt som inte är JAG. Dra åt helvete!!! Ja även du Norköping.

Förresten så är Lennon Jesus.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Äsch nu tror jag allt att du överdiver lite.......HERREGUD har du aldrig sett Simpsons människa.......kan ju vem som helst se att det där med kärnkraft inte alls är så farligt som somliga vill framställa det :P

Postat av: Wob

Kära kära Missen. Vad skulle jag göra utan dig. Du ger mig riktnig i livet :-) Oh´jojo vad detta kommer reta Norrköping :-) Puss på dig du lilla underbara kvinna :-)

2009-03-22 @ 18:48:11
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback