Vem är WoB?

Man funderar en dag som denna. Inte för att denna dag skulle vara annorlunda än andra dagar men just därför. Jag sitter och funderar på vem WoB är. Jag vet ju vem jag är. Bror Jonas Harald Carlzon. En salig blandning mellan arbetarunge och medelklass. Lite kär, lite ensam, oftast rätt glad. Akademiker och händig. Kattälskare och vivör.

Men vem i hela fridens namn är WoB? Den där höljuda, udda, skrikiga, gapiga, tyckande lilla figuren. Han som alltid har rätt och som aldrig, aldrig, är långt från ett bitande svar. Vem fan är han? Varifrån kommer hans tänkande och tyckande?

Jag har fan ingen aning. Jag vet att han, den där WoB är utrustad med ett socialt patos. Men vart det kommer ifrån? Hans, eller mina, föräldrar diskuterade aldrig politik, kultur eller överhuvudtagen nått när han/jag växte upp. Men ändå så vet jag att WoB tänker och tycker hela tiden. Jag/han kan vakna på natten, mitt i ingenting och vara tvungen att skriva upp nått han/jag kom på under sömnen. Han pressar mig att ta ställning även när ställninge inte finns.

Jag är djupt tacksam för att WoB finns. Utan honom så vore jag ett enda stort tomt skratt. En människa som gillar att äta, sova, skita och dricka alkohol. Men. Mig kommer du inte att få se. Inte här. För på denna arenan finns det bara WoB. Han som tänke och bryr sig.

Märkligt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Säger detsamma om Missen, det är nåt alldeles speciellt med cybervärldens alter egon.......var kom dom ifrån och vart är dom på väg?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback