Kort rapport

Dagarna ramlar på. Det vackra vädret har gett vika och lämnat plats åt kalla vindar och en silvergrå himmel. Det har till och med regnat. Inte mycket med tillräckligt för att det ska kännas lite kymigt att gå ut med hunden och nyss stängde jag fönstret i vardagsrummet. Kvinnan sover gott i all sin förkylningsfeber och hunden ligger på golvet och snarkar. Enda problemet är att Kita, hunden, har börjat vakta på katten allt mer. Så därför ligger min gamla vapendragare Chips i en säng lite i skymundan. Hon vågar sig bara fram då och då för att pinka i lådan och lägga sig i soffan för att kräva lite kel och uppmärksamhet. Men det löser sig väl snart hoppas jag.

Igår var vi i stan för att handla lite mat och annat. Solen sken, humöret var på topp och vi tog en öl på en uteservering medan vi väntade på bussen. Det blev en kraftig semesterkänsla där vi satt i värmen och läppjade på maltdrycken och diskuterade det ena och det andra.

Väl tillbaka i hemmet så tittade jag på hockeymatchen mellan Tre kronor och Frankrike vilket var så tråkigt att jag nästan somnade. Efter det så tog jag en liten tupplur och lyssnade sedan på webbradion som sände Elfsborg-IFK där Elfsborg tog en vacker seger. Det retar mig rätt kraftigt att jag inte var och tittade på matchen på Arenan men de ekonomiska förutsättningarna sade mig att det inte var möjligt. Tråkigt men så är det ibland.

Idag har det inte hänt mycket alls. Rent av ingenting. Jag har sovit en del på eftermiddagen och nu sover kvinnan som sagt. Snart ska jag ut med hunden och sedan ska jag nog knoppa in jag med. Den där eviga förkylningen vill inte riktigt ge sig trots antibiotikan. Visserligen har halsflussen, lunginflammationen och örininflammationen gett med sig men jag är ordentligt trött och lite hängig fortfarande.

Livet går som sagt lite på sparlåga men det är helt ok för mig just nu. Det har varit några mycket intensiva veckor och då kan man behöva luta sig tillbaka lite och bara slappna av. Sommaren står för dörren och det finns mycket att se fram emot. Så. Precis så ser det ut i livet just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback