Hit och dit

Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar den här dagen eller inte. Ena stunden så knatar jag omkring i min morgonrock och bara myser sådär jultomteaktigt för att det är söndag och jag har böcker att läsa och katten inte har pinkat i min säng på en hel dag.

Men så känner jag efter och upptäcker att jag har ont i magen och att skallen och att jag är uttråkad. Jag har ett paket på posten som jag inte kan hämta ut förrän på torsdag när jag får pengar. Jag vågar inte spela musik högre än att jag knappt hör den för att jag inte vill att grannen blir upprörd igen. Det börjar redan mörkna ute.

Så jag velar fram och tillbaka och kan då rakt inte bestämma mig. Men jag tror att jag gör ett mentalt krafftag och gör upp med mig själv om att negligera de tråkiga dystra sakerna och koncentrerar mig på det goda i en söndag i november.

Förövrigt, jag har sagt det förut men säger det ännu en gång, Spotify är helt jäkla underbart. Just nu sitter jag och botaniserar i de gamla hjältarna Depeche modes skivkatalog och drömmer mig tillbaka till när jag satt med vinylerna i handen och lyssnade andäktigt till tonerna och texterna.

Så. Det får bli en kopp the för att lindra min stackars mage och en Alvedon för att lindra min stackars skalle och något att läsa för att lindra det tråkiga. Resten ger sig. Det gör det alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback