Må det ske, låtom yxan fall

Jo, jag har svårt för när det blir så här mörkt. Jag kommer liksom aldrig igång innan det är dags att möta allt det mörka igen och när så sker så går jag ner i varv vare sig jag vill eller inte. Det borde ju inte vara något svårt för en som hela tiden klagar över att han går på övervarv. Men jag blir ångestpåverkad och deprimerad. OCH trött. På en och samma gång, hur det nu funkar det där. Märkligt.

Men som jag tidigare sagt, i år är det inte alls lika påtagligt. Jag mår rätt bra. Blir lite ensamt att sitta här ute i Viskafros och glo på väggarna. Ibland tycker jag det i alla fall. Men eftersom jag har en parant dam jag besöker lite då och då så funkar livet helt klart bättre än det hade gjort utan det trevliga samtalen, de bra filmerna vi ser och allt det där andra som man ägnar sig åt.

Sen kan jag ju alltid ta bussen in till stan för att traska omkring lite i affärer och drömma om saker jag inte har röd att köpa. Nu i dessa tider får man ju titta lite extra på julklappar med. Det tycker jag är lika svårt varje år. Jag är så kass på det där. Låt mig berätta en liten episod för att måla upp bilden.

Jag och en vacker, ung och fartfylld dam hade precis kommit in i ett förhållande. Det var så nytt att det inte ens fanns, men vi beslöt att byta julklappar.

Av henne fick jag en parfym som jag fortfarande älskar. Använder den lite titt som tätt. Inte samma flaska då, eftersom detta var några år sedan. Men ändå.

Hon fick en brandvarnare. Alltså. Ärligt talat, vilken jävla oerhört feeeeeeel julklapp. En brandvarnare till en dam som man uppvaktade. Inte undra på att man är singel liksom. Hå hå jaja.

Men. För att återgå. Som sagt, jag mår rätt gott och nu ska jag krypa ner i min säng för att läsa lite. Håller på med 4 böcker samtidigt så det blir lite rörigt. Men det är nog oftast så jag läser tror jag. Om jag inte hittar en såndär bok som man bara försvinner in i.

Plus att jag ska ligga där i sängen och fundera på hur jag ska få tag på en riktigt, riktigt billig soffa. Helst en snygg sofffa som inte är skabbig men ändå vääääldigt billig. Får lura lite på det där känner jag.

Så får det bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback