3

Magi säger de. Tragedi sjunger jag. Fast jag inte kan sjunga. Alls. Det mesta som faller från mina läppar är fult. Saliven i min mun är grön och doften jag känner är tung. Det är blommor jag köpte till kvinnan jag älskar men stanken kväljer mig. Jag vill slänga ut den där buketten, skrika högt, stampa sönder allt jag tror jag har, rör dig lycklig säger hon. Springa dig sönder och samman säger alla. Trampa dömmar till kyla. Var dig själv. För fan, var dig själv. Säger de. Jaga för helvete. Människan är en jägare, mannen är trygg och kvinnan är mjuk.

Men ingen vet. Jag vet absolut inte. Hur i hela fridens namn ska jag kunna veta? Jag tror ju inte ens. Men så finns det, den där. Is. Snö. Kallt. Ett ord som jag inte vill kännas vid. Att lufta element kan vara en katastrof men utan att göra det så blir allt frost. Fyra väggar värmer inte utan att de där övermålade järnrören som någon byggt. Fan vad det blev fel, den där meningen. Det var inte alls så jag menade men jag skrev utan att fundera. Det är så, för det mesta, ibland funkar det. Nu gjorde det inte det. Glöm hela meningen. Glöm den, ta bort den. Delete. Ett engelsk ord som betyder ta bort. De är snillrika de där engelsmännen. Ett ord för att ta bort. Bara ett ord. De rika, de som kan programmera, de har kommit på ett ännu bättre ord. Del. Räcker inte det? Del. En knapp på ett tangentbord.

 

Så jag känner att jag skulle vilja Del en hel del. Alla spelar Farmville och tror att det spelar roll. Får jag bestämma så skulle vi alla Del Farmville, kanske kramas och helst bara vara i varandra. Djupt inne. Där allt luktar rent, innanför slemhinnor och tårar. Livet är kort för helvete. Fatta att du gör bort dig om du spelar Farmville. Fatta att du defenitivt redan har gjort bort dig om du läser detta. Det här spelar bara roll för mig och ingen annan. Men om du är ledsen nog för att ha hunnit så här långt i texten så vill jag bara säga: lev. Gör det jag inte gör.

 

Nu ska jag kramas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback