Ännu en dag under solen

Vad ska man kalla en sån här dag då? Tisdag kanske? Jo, det känns helt rätt att göra så. På det sättet får det bli. Eftersom jag har skjutit mitt dygn en smula framåt så somnade jag vid 4-tiden i morse och vaknade vid lunch. Men varför inte? Jag har inga tåg att passa så det gör mig inte mycket att jag missat hela den vackra morgonen. Alls faktiskt.

Däremot så får jag väl sätta mig på bussen för att åka in till staden och köpa lite ditten och datten. Bland annat ska jag hämta ut lite mediciner på apoteket. Det är ju bara bra att ha något att göra sägs det så det blir väl bra med det kan jag tro.

Kent har släppt en ny singel som dök upp på Spotify igår. Så glad jag blev. "Kent goes Depeche" kan man säga. Mycket blipp och blopp. Som alltid så blev jag som sagt väldigt glad och kände mig nästan lite positiv där jag satt och lät låten snurra gång på gång. Jag vet att jag tjatar om det hela men Spotify måste vara den bästa uppfinningen sedan någon kom på att man kan äta grisar om man bara tar itu dem och värmer hela rasket. Man läser en recension i tidningen och kan med en gång leta upp skivan på nätet och lyssna. Med gott samvete dessutom. Underbart. Jag fastnade till och med för, håll i er, Kiss nya skiva. riktigt bra faktiskt. Absolut inget jag skulle köpa i en skivaffär men eftersom den fanns där så var det bara att lyssna. Nu kan man ju lyssna offline med så det blir bara bättre och bättre det där underbara programmet.

Egentligen borde jag städa men fasen, jag orkar inte. Lite damm har väl inte skadat? Eller det kanske det har. Om man har astma så är ju inte damm en hit. Eller allergi. Eller depression. Men jag har ju bara det sistnämnda och bara i ytterst liten grad så jag står ut. Däremot så blir jag snart galen över att min elgitarr inte funkar som den ska. Det glappar så man vill gråta. Jag har lött om kontakten till pluggen men det gjorde bara det hela en smula bättre. Jag får väl lämna in eländet för service även om det tar emot. För det vore gott att bara ställa sig och bröta lite. Låta lite allmänt sådär. Plink, plonk liksom.

Nog om allt. Nu ska jag väta ner kroppen i duschen och kanske jag blir ren på kuppen till och med. Sen bär det iväg en stund. Gott så.

Kommentarer
Postat av: anna

Skriv en bok om ditt liv!

2009-10-07 @ 12:47:34
Postat av: Ann

det har jag också sagt tidigare, använd din blogg till en bok. du formulerar dig så bra! Som det om spotify och grisar! Jag älskar också spotify, äntligen en teknikens framsteg som inte känns ett enda dugg jobbigt att hantera

2009-10-16 @ 20:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback