Att skälla på en Svensson

Gud var jag har varit verklighetens folk idag. Jösses så verklig jag har varit. Alltså. Jag gick upp ur sängen. Drack kaffe. Tittade runt på nyheterna och rökte en cigarett. Sen satten jag mig på klosetten och gjorde det som en verklig människa brukar göra där. Efter det blev det en busstur in till stan där jag gick till en verklig affär och köpte verklig mjölk. Resan hem var likandan som resan dit fast tvärtom. Ytterst verklig i alla fall.

Nu sitter jag och tittar på sändningen före  den jätteverkliga landskampen i herrfotboll. Den som inte spelar någon som helst roll. Men den är väldigt verklig. Får man lägre skatt av allt det där verkliga tro? För i så fall vill jag gärna ha det. Bara så att alla verkliga människor vet det.

För övrigt så retar det upp mig att de så kallade svenska supportrarna tycker det är helt ok att mobba en spelare i landslaget. Så klart pratar jag om Anders Svensson som fått ta all skit som alla andra kanske skulle få en släng av. Folket har glömt totalt att vårt land är ett mycket litet land där man kanske inte ska förvänta sig att vi tar VM-guld varje år, alltså även de år det inte ens spelas något VM. För det är lite så de vill att det ska vara. 9 miljoner innvånare ska vaska fram 10 giganter i världssporten herrfotboll. Låter ju troligt?

Sen klagar man på tränare och styrelser och allt vad det är. Plus att Zlatan ska göra 20 mål i varje match. Men jag lägger mig inte i diskussionen på diverse forum eftersom man med en gång blir idiotförklarad när man försöker diskutera utifrån realtistiska förutsättningar.

Men jag ska i alla fall titta på matchen. Alltid kul med fotboll liksom.

Nä. Nu ska jag ta en verkligt cancerframkallande cigarett och dessutom fortsätta skämmas över att jag blev otrevlig mot min äldsta son i går. Det blir lite så ibland. I morgon måste jag fylla på min mobil med lite pengar eftersom de tog slut lite snöpligt igår. Mitt i ett samtal så pep det och sedan var alla stålar stensslut. Illa illa. Dessutom glömde jag att fylla på när jag var i stan idag så det är lika dött fortfarande. Vad allt ska man inte vara med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback