En underbar fredag

AAAhhh. Fredag. Som jag tidigare sagt så sitter det i ryggmärgen att fredagen är en speciell dag, även fast man går hemma och skräpar mest hela tiden. Det är en dag att se fram emot, precis som att jag får lite söndagsångest trots att jag kan sova hela måndagen om jag vill.

Så det var med förtjusing jag vaknade i morse efter en god sömn under natten. Det är något speciellt att lägga sig för att sova i en nybäddad säng när man är nyduchad. Man sover så gott så gott. Så det var det jag gjorde. Sov gott. Jättegott till och med och det är jag inte så där bortskämd med. För det mesta så vaknar jag helt slut efter att ha sovit eftersom jag viftar och vevar och skuttar och hoppar och pratar i sömnen och snarkar och lever allmänt rövare. Det är vad som sägs av de stackare som sovit bredvid mig under åren. Ibland vaknar jag och finner att täcket ligger i dörröppningen och kuddarna är utspridda på golvet. Hur nu det hela går till, inte vet jag.

Tanken är att jag ska ta ett stycke buss in till staden för att hjälpa tant mamma med lite pyssel. Sen ska jag nog hem och tvätta tror jag. Om jag får någon tvättid alltså. Annars klarar jag mig utan det med. Förutom det vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Städat har jag ju gjort så att man nästan lockas att skita ner lite så att det inte är så glänsande rent överallt.

Det får väl bli lite tv och lite läsa och lite lyssna på musik och lite skriva. Lite som alltid och för det mesta liksom.

Jo. Så får det nog bli.

För er som har Spotify så lyssnar jag idag på: http://open.spotify.com/user/winono/playlist/6WzwyT6VFTiW6ovo7sWWK7

Precis hur bra som helst.

Kommentarer
Postat av: Rasmus & Nils

Nice blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback