Mellan skurarna

Eländes elände. Det regnar ute och solen har gått i förtidig pension. Dessutom fryser jag och har lite ont i skallen. Dåligt med pengar. Katten är sur. Jag tvättar. Ingen frukost har jag hemma. På tv är det bara tråkiga program och i tidningen finns det inget roligt att läsa. Tele2 har återigen strypt mitt internet till snigelhastighet. Så där kan jag fortsätta. Men, eftersom jag är trött på att höra mig själv gnälla så slutar jag.

Däremot finns det mycket som är ack så trevligt att tänka på delen här fredagen. Min kära dotter ska komma på besök. Det är ju som sagt fredag. Bara det kan glädja den allra dystraste figur. Så jag glädjer mig. Kanske skulle man brygga lite kaffe med så att allt faller på plats som det ska göra.

Jo. Så får det allt bli känner jag.

Kommentarer
Postat av: kickan

Jag tycker det är tragiskt at du inte kan bryta ditt mönster.

Skriv dagbok! ät frukost eller inte, en viss tid, ät middag en viss tid, skriv en viss tid, ut på promenad en viss tid. BRYT MÖNSTER!!!

2009-10-16 @ 22:32:46
Postat av: WoB

"Skriv dagbok"? Hmm, tja. Det kanske vore en idé. Typ att man sätter sig ner och skriver lite vad som händer i livet, typ varje dag. Hmm,,, men hur ska jag då hinna blogga om det som händer i mitt liv, typ varje dag? ;-)

2009-10-17 @ 16:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback