Most wanted, en äggkopp

Nu minsan är det rent i mitt lilla hem. Oerhört rent. Men mitt i allt städande så upptäckte jag att en sak var försvunnen. Nu är det ju inte så ovanligt att saker försvinner i ett hem. Speciellt inte i mitt hem. Glasögon, hammare, tandborstar och fjällkontroller har under åren försvunnit från världen i mina hem. Ja, ibland har till och med jag själv försvunnit. Släktingar och familj har letat och kliat sina skallar. Men oftast har jag återfunnits på närmsta utskänkningsställe, glad och nöjd.

Men nu har en såndär konstig sak försvunnit. En äggkopp. Hur faen tappar man bort en äggkopp? Det borde ju enligt alla kalkyler vara stört omöjligt. Man tar äggkoppen från skåpet, fyller det med valfritt kokt ägg och äter ägget och diskar koppen för att senare återbörda den till skåpet igen. Men någonstans där på vägen har allt failerat och jag har nu bara en äggkopp. Tidigare hade jag två.

Ja, före det hade jag faktiskt sex stycken. Men sen fick jag sex, gifte mig, slutade ha sex, skilde mig och vips hade jag tydligen bara två äggkoppar kvar.

Nu har jag bara en. Märkligt.

I vilket fulla fall så är här som sagt rent och snyggt. I morgon ska jag in till staden för att hjälpa tant mamma med lite ärenden och även köpa lite kattsand och mat till fredagsmyset med mig och katten och.. tja, mig. Så ikväll är tanken att somna tidigt. På något sätt. Troligen.

Eller nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback