Rapport från Viskafors

Jodå. Trött var man. Väldigt trött. Jag var så pömmig att jag somnade och sov som en stock under hela den viktiga matchen som förövrigt gick precis så åt helvete som man inte ville att den skulle göra. Danskjävlar, som han sade, Ernst-Hugo.

Men tiderna är nya och Lagerbäck kanske borde göra det han borde gjort redan tidigare. Avgå och låta någon annan ta hans plats och få misslyckas. Nu är ju det faktiskt så att Sverige är ett land med mycket liten hjä.. mycket lite folk och vi kanske inte ska förvänta oss att vi ska kunna vaska fram så många bra spelare att vi kan konkurrera med de stora nationerna, hur mycket vi än vill vara sådär svenskt duktiga. Fast nog fasen borde vi spöa upp ett gäng rödhåriga halvalkisar?

Nog om det. Så många betydligt klokare människor kommer att skriva om det där så jag tiger still. Speciellt som jag inte ens orkade vara vaken för att vara ett tyst mentalt stöd under spektaklet. Men nu är jag vaken. Jättevaken. Det blev ingen pasta tidigare så det känns helt klart som om det är dags för det nu. Vem vill inte äta middag klockan 1 på natten?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback