Anna Anka. Hahahha.

Jösses. Tv tycks ha tappat alla regler och spärrar. Tydligen visas det en serie om några fd Svenska kvinns som nu lever i USA och som är rika. Gott så. Att vara rik är bra. Men så öppnar en människa som heter Anna Anka munnen. Ärligt talat. Namnet. Anna Anka. Kul. Jättekul. Jag har inte sett programmet, måste jag erkänna. Men hon har skrivit på Newsmill som jag sporadiskt följer. Vilken sörja. Så sorgligt. När man läst det så var man ju tvungen att läsa på mer. Ännu sorgligare. Så synd så synd. Anorexi. Dumhet. Hon är en fitta på två långa rangliga ben och är omåttligt stolt över det. Hon talar om att mannen är allt och barnen en del och hon inget. Men hon vill vara en förebild. För just det.

Hon är gift med en man som skrev My Way och nått om någon Carol. En liten man i peruk och stelopererat leende. Hon själv ser ut som en mumie med blå kontaktlinser och tycker att hon tar hand om sin man genom att skälla på barnflickan och suga av honom om han vill. Jösses. Jässes. Jusses.

Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Kanske är hon lycklig. Lite som att en sten kan vara glad över att vara en sten och inte en... tja.. annan sten. Men ändå. Hon tycker att män som byter blöjor är fån. Men själv byter hon inga blöjor. Stackars barn. Mamma, pappa, alla är borta på party och äter inget men ler för att de inte kan annat.

Nä då är jag fan hellre fattig och blir avsugen av en kvinna som faktiskt vill suga av mig och som vägrar om hon inte vill. En kvinna som kan skratta åt annat än andra och som ÄR en förebild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback