En underbar dag

Helt klart en Sinatradag. Absolut och tydligen. Allt som kan falla på plats faller precis just det, på plats. Så idag ska jag bara göra underbara saker. Kaffet jag dricker ska vara det underbaraste godaste kaffet som finns. Vattnet jag släcker törsten med ska vara porlande och sprudlande. Mina händer skall vara extra mjuka när jag klappar katten och rösten jag talar med skall vara mjuk och len och bara goda ord skall falla från mina läppar.

Så får det bli. Helt enkelt för att det måste vara på precis det sättet. Inget annat sätt är möjligt. Visserligen är himlen en smula grå där utanför mitt fönster. Men vem i hela fridens namn bryr sig om en himmel en dag som denna? Kanske skulle man börja sjunga lite för sig själv när man ändå är igång. Dumdelidum.

I morgon kommer mitt konto fyllas på med reda pengar med. Då ska jag slösa dem på vackra ting. Ja. Så får det verkligen bli. För livet är en märklig sak, något att ta hand om. Just idag ska jag ta hand om det lite extra. Som tack för att jag får vara med. Kunde jag skulle jag köpa en bukett röda vackra rosor till livet. Men jag har inte adressen och dessutom så räcker inte pengarna till det. Men tanken känns god.

Så. Nu ska jag läsa en underbar tidning på min underbara säng och vänta på min underbara brud. Det får räcka så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback