Inför hemfärden

Nu börjar det likna något. Jomen. Här har det varit full fart. Eller i alla fall något som på håll kan liknas vid full fart. Jag har packat ned mina ägodelar i väskor och påsar och nu är rummet tomt på det mesta av min närvaro. Det enda som behövs nu är lite dammsugning och så men det gör jag ju fort och lätt när andan faller på.

Själv är jag på gott humör. Jag sov som en stock i natt och alla mina farhågor om en orolig sömn kom på skam. Så jag känner mig helt ok faktiskt. Det ska bli gott att komma hem och börja leva som jag borde ha gjort i alla dessa år. Jag hoppas verkligen att jag kan ta med mig alla goda känslor härifrån och landa i verkligheten utan att åka av landningsbanan.

Egentligen skulle jag vilja ta en duch men kom genast på att jag redan har packat ned allt som har med dusch att göra. Så det får helt enkelt vänta tills i eftermiddag när jag kan hoppa in i min egna dusch där hemma. Det känns inte så vansinnigt illa att gå här och vara lite smålortig. Värre kunde det vara liksom.

Så. Nu ska jag troppa av ner och röka en av mina sista cigg här på den här platsen i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback