Mitt bland alla val

En underbar morgon hörrni. Solen skiner, luften är hög och klar. Katten studsar omkring och jag mår som en liten tjock kung. När jag öppnade alla fönster så ven en kylig vind igenom lägenheten och lyfte allt damm mot högre nejder. Ett väldigt effektivt sätt att dammsuga.

Idag ska jag... tja, något. Hela dagen ligger öppen och vid framför mig. Allt är möjligt. I helgen så passade vi på att hämta min elgitarr hos min son och jag tror jag ska fixa till en lödning som har hoppat ur led. Sen jäklar i min lilla låda ska här spelas. När jag får pengar den nittonde så ska jag köpa en ny kabel med så att jag slipper allt glapp som annars plågar mina försök att leka Leadbelly.

Mina elaka försök att banta katten börjar ge resultat. Hon har börjat att få sådana där plötsliga ryck som en glad katt ska få. Nu när hon orkar. Helt plötsligt studsar hon omkring som en litne guttaperkaboll, trasslar till mattan och hotar välta hela lägenheten. Det känns helt rätt måste jag erkänna. Trots att jag känner mig elak som bara ger henne litet mat. Så nu väntar vi alla bara ivirig på att även jag ska börja leva lite hälsosammare. Fast den dagen kommer nog inte.

Nä. Som sagt. Eftersom jag kan göra precis vad jag vill så ska jag göra det. Precis just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback