Vad säger du?

Det gör ont att andas. Jag är väldigt rädd. Vansinnigt rädd. För att vakna i morgon och sakna något. Att sakna är dåligt. Alla tror att de är viktiga när de ler, när de skrattar. Ingen är viktigare än dem. Jag gråter. För att jag måste. Så tårarna faller, gång på gång, som stenstatyer. Tungt och hårt. Norrland är långt bort. Som tur är. För jag är Norr. Vissa dagar är jag söder. Ibland en smula grå. Mestadels ljus i sorgen. Hänger du med? Det gör inte jag. I en tid när alla skrattar är gråten ful. För en man ska vara vit. Låt mig spela på min gitarr och lämna mig där jag sitter. Som du alltid gör. Alla tillsammans. Hela tiden.

Hur många ord finns det? Jag vet inget men jag vet allt jag behöver. Jack Sparrow är Keith Richards son. Visste du det? Nu vet du det. En avkomma av en missbrukare. Om Keith vore jag så skulle han vara död. Men han byter blod med någon och blir ny. Jag är inte ny. Jag har samma gamla blod som jag hade igår. Bara lite smutsigare. Men rött som vin.

Nog om det. Hur mår du? Varför? Vad saknar du? Varför?

Nog om dig. Jag orkar inte. Det här är mitt i livet och jag är här. Mitt i livet, i veka livet. Det gör ont när man får ett slag men det låtsas jag inte om. Ett slag i veka livet. Mitt veka liv.

Så det så.

Hey bulldog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback