Glad och käck

Jag vaknade av att solen sken in genom mitt takfönster i sovrummet. Eller så var det katten som väckte mig. Det spelar egentligen ingen roll vilket som. Den där pirriga studsiga känslan av att det faktiskt, på riktigt, i verkligheten är vår drev upp mig ur sängen och medan jag gjorde iordning kaffet så tror jag banne mig att jag småsjöng lite. Inte alls vackert men ändock.

Jag har sovit riktigt bra i några nätter nu. Jag vet inte vad det beror på men det spelar ju faktiskt inte någon roll. Det viktiga är att jag vaknat pigg och nyter och nykter. Det är som att världen är lite vackrare och snällare när man vaknar och har sovit djupt och gott.

Dagen som är idag ska jag bland annat tillbringa i la stada där det blir lite promenad med en vän, lite inhandlande av diverse saker som mjölk och mat till djuren, lite sittande och gloende på en bänk och bara vara. Det är alls inte fel att vara mig just nu. Det mesta verkar gå åt rätt håll. Visst dyker det upp bakslag men de är inget jag dras ner under ytan av.

En kopp kaffe till, in i duschen och sedan ut i solen.

Heja världen!

Kommentarer
Postat av: Junie

Man blir allt lite glad av såna här blogginlägg, det smittar liksom av sig :)

Postat av: WoB

Så utmärkt :-) Då har jag gjort en god gärning idag med och ännu en sak att sätta upp på pluskontot :-)

2010-04-19 @ 16:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback