Dag tre

Chips, katten ligger högst upp på bokhyllan. Kita, hunden, ligger på golvet i hallen. Själv sitter jag väl här då. Vi har det nog ganska bra ändå. Nog för att Kita verkar lite smådepig mellan varven, det är väl inte så lätt att byta miljö och personer helt plötsligt. Chips är bara sur. Som hon brukar bli när inte hon får vara med och bestämma. Jag är lite blå, men det beror nog mest på att det är vinter.

De två damerna jag bor med har ändå börjat vänja sig vid varandra. Kita har nog lärt sig att det är bäst att låta Chips vara ifred. Chips å sin sida har nog lärt sig att den där stora svarta lurviga saken som luffar omkring i hennes hem inte är så farlig trots allt.

I natt vaknade jag en gång och fann att hunden låg på golvet precis nedanför sängen och att katten låg på kanten av sängen och tittade ner på jycken. Så det går bättre och bättre det hela.

Däremot är det inte helt lyckat att Kita skäller när morgontidningen kommer sisådär vid 02.30. Visserligen bara ett enda skall med det räcker mer än väl till för att skapa oreda i huset är jag rädd för. Så det där får jag försöka vänja henne av.

Som sagt så vaknade jag på natten. Jag har gjort det nu i två nätter även om jag som sagt bara vaknade en enda gång i natt. Det är lite som när man har små bebisar hemma. Jag vaknar för att jag måste kolla hur Kita har det. I går natt var hon lite orolig, knatade omkring i lägenheten och fick inget riktig ro vilket fick som följd att det fick inte jag heller. Men i natt så sov hon som en sten.

Nä. Nu ska jag nog ta och dammsuga lite, det blir väldigt mycket hår har jag märkt, är det inte katthår så är det hundhår. Blir nog lite värre när Kita och Chips byter kostym frammåt sommaren, men vad tusan, dammugarpåsar är inte så väldans dyrt ändå så.

 


Kommentarer
Postat av: anna

http://nattodag.blogspot.com/

2010-02-09 @ 21:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback