En glädjeexplosion.

Det är fånigt vackert där ute i landet Viskafors just nu. Jag var ute med hunden och fann sol, gnistrande sol och känslan av att vara underbart lycklig. Den där känslan som spritter i varje förgrening av alla nerver, bländar som en exploderande nova och dövar all sorg och bitterhet och agression och helt tar bort känslan av att inte vara värd njutning.

Så snart ska vi ut igen tänkte jag. Bara för att värmas av solen som helt klart värmer upp inför våren. Takdropp, smältande snö och is, porlande vatten i bäckar. Fattar inte människan av idag att det är vinter just för att våren ska vara så där underbart vacker som den bara kan vara när den så skönt dödar vintern?

Tanken med dagen är att göra så mycket som möjligt av den. Hur det ska gå till har jag märkt uppdagar sig oftast när dagen är slut och man summerar alla misstag man gjort sedan senast man låg i sängen och drömde sig bort. Men det är helt ok. En del av livets alla utmaningar som är naturliga. Inte som att deklarera eller ta sig upp samma jävla tid på året oavsett hur vädret och ljuset infinner sig.

Men i vilket fall som helst så ska jag njuta av livet som det är för mig just nu. Nu kan jag känna doften av nybryggt kaffe och ska genast bege mig till köket för att njuta den svarta drycken med en gnutta mjölk och bara ha det så förbannat bra som jag faktiskt tycker mig förtjäna.

Så det så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback