En raljang

Bara sur. Som satan. Dundersur  Sån är jag mellan varven. För att folk slösar bort sina liv på dumheter när det finns verkliga saker att ta tag i. Att det lever allt för många hemlösa som dör i kylan i ett land som är rikare än de flesta. Över att vi inte tillåter homosexuella att bli vigda utan att sura. Över att vi ser på invandrare som en börda och inte som en tillgång. För att våra företag exporteras utomlands och vi alla hyllar det. För att modebloggare vinner priser när bloggarna som faktiskt betyder något går lottlösa. För att landet läser strunt och skit och elände istället för litteratur som faktiskt betyder något. För att det står en jävla Disneystaty i min stad och dessutom att alla tänker på den som "något bra".

På att folket i Haiti behöver stå ut med Carola som åker dit och skänker parfym medan läkare och sjuksköterskor får amputera ben av barn utan bedövning. Över att alla som tänker har slutat tänka och bara ägnar sig åt onani för den egna plånboken. Åt att gamla människor i år, 2010 ska behöva stå ut med att outbildad personal som bara ägnar sig åt att "sommarjobba" ska ta hand om deras bensår.

Åt allt det där. Mer därtill. Fan ta er. Fan ta er och era äckliga jävla självuppfyllande liv som inte handlar om något annat är dig, dig, dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback