Huru vår hjälte raljerar kring OS

Det pågår visst någon form av idrottsunderhållning på televisionen. Det hela verkar gå ut på att människor ska åka jättefort nedför ett berg eller genom skogen, ibland så ska det hoppas från ett torn och ibland så blandar man in bössor i det hela och skjuter på prickar.

Vem som vinner vet man aldrig så noga. Den som kom tvåa kan helt plötsligt komma etta och den som kom tolva kom inte alls. Det hela avgörs först efter några veckor när man har analserat diverse urin och blod. Innan dess så svävar man i okunnighet även om man tror sig förstå rangordningen genom hur utövarna ställer sig på pallen som det lite folkligt kallas.

I vilket fall som helst så stannar liksom världen upp. Som om det gällde något som faktist spelar roll. Som fotboll till exempel. DET kallar jag sport. Ja, det och hockey. Fast hockey i OS verkar lite som att man får vara med bara för att man en gång var totalt överlägsen alla andra. Så nu får man snöra på sig grillorna igen i Sveriges namn. Ni vet alla vem jag tänker på och det är ju bara det ett bevis på att något är fel.

Själv så håller jag mig till just hockey. Resten verkar så nervöst tycker jag. Människor som lallar omkring i fantomendräkt och äter havregrynsgröt till bröllopsmiddag och sedan kastar sig nedför ett berg och gör allt för att åka mellan pinnar. Lite som vi barn gjorde på 1970-talet fast de här människorna tjänar miljarder på samma sak.

Nä. Låt våren komma, Elfsborgs fästning öppna och låt mig ställa mig och älska mitt lag.

Kommentarer
Postat av: Junie

Haha det här skrattade jag högt åt! Precis sådär tänker jag, om all sport :D



Det roar mig något ofantligt att många människor tar det på så himla stort allvar^^

Postat av: WoB

Visst är det vidunderligt märkligt att människor bryr sig om ditten eller datten hoppar längre? Så ytterst märkligt. :-)

2010-02-14 @ 20:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback