Insnöade

Vi är uttråkade, alla tre. Katten Chips ligger och sover i min säng. Hon har legat där sedan i morse och gör inga större tecken på att piggna till. Hunden, Kita, ligger mest på golvet lite här och där. Nyss roade hon mig högeligen genom att rasa ihop på golvet för att genast studsa upp igen. Hon hade lagt sig rakt på ett av sina märgben. Rätt åt henne eftersom jag själv har trampat på ett sådant flera gånger. Men hon putte bara undan det efter att ha gett det ett ont öga och sedan rasade hon ner igen.

Rasa är helt rätt ord, för det är vad den hunden gör när hon lägger sig. Inte speciellt graciöst men allt som funkar är väl bra kan jag tro.

Själv är jag plågsamt medveten om att jag nog borde ge mig ut i snön med Kita för att rasta henne lite. Kanske kan vi ta oss ända bort till affären med. Jag är vansinnigt sugen på en semla och så var det ju det där med ciggen med. Kanske kunde man ta bussen bort och sedan gå hem? Om nu bussen går förstås. Tågen är ju inställda och likaså en del av stadstrafiken så frågan är om det gör sig.

I vilket fall som helst så måste jag komma fram till någon form av beslut.

Chips ligger och vilar sig mellan läsandet lite

Kita bara vilar. Punkt.

AAAAAAAJJJJJJJJ!!!!!!! Att trampa på. Hur det smakar överlåter jag till Kita att berätta om.

Mer eller mindre insnöade.



Precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback