Nr 5000

Det här blir det 5000:e inlägget på den här bloggen. 2005-09-10 skrev jag det allra första inlägget. Sedan dess har det alltså blivit 5000. Plus ett antal på Expressenbloggen. Så märkligt. Jag kan läsa om min resa från den där mannen som var gift och olycklig men glättig till den här mannen som är singel och lycklig men nattsvart mellan varven.

Jag undrar ibland vem har var, han som satt på en stol och knattrade. Hur han blev till mig. Fast egentligen spelar det föga roll. Allt det jobbiga och svåra och alla nätter när jag tänkte att det får vara nog bar mig fram till detta och jag är tacksam för varje tår och varje panikattack. Visst skulle det vara underbart att vara stadigare i nerverna, men nu är jag som jag är.

Nu för tiden är jag betydligt ärligare mot mig själv och andra. Försöker känna efter så att mina handligar och ord representerar det som kommer från hjärtat. Det är befriande och underbart att erkänna att man inte mår bra när flk frågar. För då vet de ju att jag verkligen är ärligt när jag säger att jag mår bra.

Den här bloggen har varit min ventil i 4 år och lite mer. Utan den hade jag nog gått under. Visst kan man tycka att jag lika väl kunde ha skrivit för mig själv, som jag alltid gjort. Men att vara ärlig har gett min kontakt med människor jag aldrig annars skulle mött och bara det är något att vara tacksam för.

Så. 5000 avklarade och nu är det bara resten kvar.

Så såg jag ut då, när jag skrev inlägg nr 1



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback