Skit jävla OS. Det osar om OS.

Ärligt talat så blir jag Jonas-sur över det här jävla fittslickandet över OS. Som om det egentligen spelar roll vem fan som tar villket guld i att vara snabb på skidor. För helvete, sade han upprört. En kanal i public-service företaget är upptaget, blockerat, för att nån vill skrinna snabbare. Än andra. Anja ramlar, Anja reser sig, Anja bajsar. Allt ska dokumenteras och alla tar helt plötsligt sjukledigt. Fan, det enda som spelar roll är om Tre kronor kan få Foppa att stå på en skridsko.

I morgon börjar OS. Tre Kronor. Alla annat är fan ett skämt. Snoriga snorungar som gett 15-20 år av sina liv för just den dagen och sen kommer de-.--- tolva. Hej, gå hem.

I resten av världen så pågår just världen. Den amerikanska senaten har godkänt demokraternas stimulanspaket mot arbetslösheten i USA. Men bryr du dig? Skit samma, ANja har bajsat grönt, vad betyder det?

Snart börjar aLLSVENSKAN. . Något som betyder något om man bryr sig och är där. Ni andra kan väl... tja... läsa nyheterna och bry er om någon som spelar roll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback