Snöar och snöar och hunden skuttar

Jösses vad det snöar ute. Vet inte om jag kan påminna mig om att jag sett något liknande tidigare. Det har jag säkert men det var nog länge sedan. Alla de år när vintern varit snöfattig har liksom gjort att allt över 4 cm snö är jättemycket och nu är det runt 40-50 cm och ska komma ytterligare 40-60 cm. Jösses som sagt.

Jag var ute en stund med Kita, hunden, när det var ett tillfälligt uppehåll. Hon fick springa lös och jag kastade hennes favoritleksak om och om igen rakt ut i den djupa snön. Sen satte hon iväg som en raket och hoppade loss som om hon vore amfetaminpåverkad. Vi passade på att öva lite "kom" men eftersom hon har Ungersk Kuvazs i sig så gör hon lite som hon vill mellan varven. Det hela beror på vilket humör hon är. Men jag ger mig inte.

Nu när bokrean startar den 25/2 så ska jag passa på att köpa lite böcker om hundar och deras skötsel. Det finns så förbaskat mycket att få koll på trots att jag redan vet en del. Men här ska jag minsan inte ducka för mitt åtagande. Full fart liksom.

Kommentarer
Postat av: Irene Sjöberg Hild

Jajamen hon gör som hon vill. Hon är som hon är den goa damen..... sänder massa kramar till Kita och en liten till dig.....

2010-02-19 @ 20:28:54
Postat av: WoB

Vi tackar båda två :-)

2010-02-19 @ 20:29:57
Postat av: Junie

Jag blir så glad när jag läser om Kita, hon verkar förgylla ditt liv. Men det är väl lite så med hundar kanske, sorgelösa varelser, svåra att inte älska helt enkelt :) Jag har själv en stor plats i mitt hjärta för en av mina föräldrars hundar, Kasper, och jag saknar honom verkligen nu...

Postat av: WoB

Det är helt klart så att en hund gör livet lite mer vibrerande. Även om jag vaknar och känner mig helt kass och helst skulle vilja sova vidare så är man tvungen att gå ut och dessutom ha med sig en god vän. Så mina djur ger mig helt klart ett liv som är betydligt bättre än det skulle vara utan dem.

2010-02-19 @ 21:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback