*Suck!*

Pissdag. Dagen började inte alls bra. Börja och börja förresten. Det var snarare så att gårdagen aldrig tog slut. Jag har sovit lite då och då mellan varven liksom. Men den mesta tiden har gått åt till att hosta, nysa, snyta mig och däremellan somnat och vaknat igen, dyngsur av svett och sur som för gammal mjölk.

Kort och gott. Jag är fan i mig förkyld igen. Så ovanligt, ropar en kör av läsare. Jo viss är det? Händer ju nästan aldrig mig inte. Nä, att huvudet pulserar, svetten rinner och halsen känns som en grotta full av rakblad är ju något som bara händer andra. Inte mig inte.

I vilket fall så ställde jag raskt in dagens möte, alla planer som inte inbegriper att gå ut med hunden och mata katten och tänker bara tycka förfärligt synd om mig själv. För det är jag som den uppmärksamma läsaren vansinnigt duktig på.

Men nu känner jag allt mer att det inte är så farligt som jag trott. Visserligen mår jag kass, men inte förfärligt. En stor skillnad när febern rasar och vinden viner utanför fönstren. Det får bli en bra film eller något liknande och kanske något att äta. Om jag nu kan svälja ner maten, förbi allt det inflammerade i halsen. Dags för soppa liksom.

Min lägenhet är i desperat behöv av att dammsugas och golvtorkas. En katt och en hund fäller väldigt mycket. När sedan hunden dessutom tycker det är vansinnigt roligt att ta sig ut på den allra djupaste snön så blir det en massa smutsiga tassavtryck lite överallt. Elementet på badrummet har blivit alldeles smutsigt och det tog ett tag innan jag fattade att det var hunden som gått förbi med sin blöta päls och strukit mot den målande ytan.

Men allt det där får bli som det blir. Inte faen orkar jag knata omkring med dammsugaren när jag inte ens orkar plocka ur diskmaskinen.

Nä. En dunderdos vitaminer och en kopp kaffe. Sen ska jag ut med jycken och efter det svimma en stund på sängen innan jag drar upp mer planer för dagen.

Helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback