Uttråkad och småsur

Satan i gatan vad kass jag mår. Jag har ingen som helst aning om varför. Bara kass. Nere och ensam och har tråååkigt och känner mest bara för att sova men när jag sover så drömmer jag en massa mardrömmar så jag kan lika gärna vara vaken.

Det känns som om inget spelar något som helst roll liksom. Fast allt egentligne är helt ok. Precis som det ska vara. Troligen är det resutlatet av att ha legat lågt lite för länge. Att ha suttit på arslet och inte gjort något vettigt på veckor. Fan, fan fan. Något måste hända som gör att jag kommer på spår igen. Våren är långt borta så den kan jag inte hoppas på. Något gott att tröstäta har jag inte hemma heller.

Nu vet jag ju att allt det där kommer att släppa. Alla har en lite svacka då och då och jag har en sådan. Precis nu. Så i dag tänker jag försöka lägga mig i tid för att komma upp i tid i morgon, om någon fattar. Så att jag kan bli lite aktiv. Göra något annat än att fastna framför datorn eller tvn eller i livet.

Mållös. Jag kan förresten tänka mig att skaffa ett nytt mål i livet. Något att göra så att jag inte bara går och väntar på att lägga mig så fort jag vaknar.

Äh. Jävla gnäll. Hör jag själv. Jag tror jag ska göra en kopp kaffe så kanske blodet kommer tillbaka till livsnerverna. Att gnöla om att livet ibland inte är strålande roligt blir ju bara patetiskt.

Nå. Mot köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback