Återigen vargjakt

Vargjakten upprör ser man på landets alla forum. Men det kanske inte är så konstigt. Landsortsfolket ylar om att det är jättefarligt att gå ut. Ingen har visserligen ens blivit anfallen men ändå. Fåruppfödare vill ta den lätta vägen så att de slipper sätta upp riktiga elstängsel. För det bli dyrt.

Så vi jagar de fåtal vargar som finns. Landet är ju inte allra minst i världen men när det gäller varg är alla utanför Stockholm livrädda för den lea vargen. Så det är dags att slå tillbaka.

Så det är dags att avliva alla hundar utom en sisådär 200. Vi behöver bara 15 älgar i landet. 7 katter och möjligen någon iller. Sen får det vara nog. Naturen är nog så farlig utan de där. Man kan snava i ett dike till exempel. Dags att skjuta av alla diken.

För att inte tala om alla dessa jättefarliga bilar. Dags att skrota dem och kanske kan vi ha kvar hela 1000?

Hela debatten blir tyvärr sned eftersom varghatarna alltid kan använda argumentet att de minsan bor med vargen kring knuten och att alla som tycker tvärtom är okunniga och veka. Själv bor jag på landsbygden kan man väl säga. Helt otroligt är det inte att jag kan stöta på en varg vid mina promenader kring sjön. Ändå har jag konstigt ingen lust alls att döda en varg och hänga upp skinnet på väggen. Märkligt nog.

Kommentarer
Postat av: Itha Eriksson - Värmland

Hej!

Den 17 Januari kl 14:00 ska en manifestation hållas på Mynttorget i Gamla Stan i Stockholm!

Det är ytterst viktigt att vi är många den dagen. Jag ber om hjälp här.

Även om DU inte kan komma kanske du känner någon som kan? Ni som är med i FaceBook kan använda er av linken nedan. Klicka på länken eller kopiera den och sätt in den i ditt adressfönster och bjud in mer folk, uppmana dom att i sin tur bjuda in fler.

Så att stafettpinnen förs vidare hela tiden. Har ni frågor så maila till
[email protected]. Tack för er hjälp!



http://www.facebook.com/event.php?eid=263619581162&ref=mf#/event.php?eid=243959427594&index=1


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback