En bra dag

Jag har haft en löjligt bra dag. En fånigt bra dag. Mycket skratt, mycket dumheter. Mer än vad en snart 40-årig man ska ägna sig åt. Men ärligt talat. Sedan när blev jag ett fan av att vara vuxen? Det får de små människorna ägna sig åt.

Dagen började med att mobilen ringde. Förvirrad svarade jag och kom överrens med min yngsta son om att jag skulle ta nästa buss in till staden för vi skulle ju träffas. Så klart. Visste jag ju.

Sen började jag undra lite. Vad var det som var så vått? Vad var det som luktade? Vart var katten? Vart var katten?

Så klart hade kattfa.. min kära Chips pinkat i min säng. Precis bredvid mig. På täcke och lakan. Underbart.

Så jag gick och dushade och tog bussen till staden. Katten hittade jag inte av någon anledning. Hon kände väl veterinärens spruta bränna i baken kan jag tänka.

Men sedan, efter att halvt ha frusit baken av mig så fick jag som sagt en väldigt trevlig eftermiddag med min son. Vi vandrade omkring. Skrattade åt fula människor. Köpte onödiga saker. Fikade för otjänligt mycket pengar på Le Croaissant. Vilket jävla namn på ett ställe som lukar konstigt och där man får två bullar, en Cola och en mina Latte för en hundring jämt.

Så vi knatade omkring där. Var nog inne i varje affär. Bara för att vara tillsammans. Uppfann egna dumma skämt om folk som inte var där. Pratade om droger och alkohol och hur jävla dumt det är att ägna sin tid åt sådant när man kan leva livet. Jag förklarade för honom om att jag tycker Björn Rosenström inte är något jag lyssnar till för att jag tycker hans kvinnosyn suger. Jag hoppas han tog åt sig det. Att sjunga om att våldta kvinnor är inget jag tycker man ska uppmuntra.

Men sedan tittade vi på gladporrfilmer. Gladporr är fånigt och inget. Bättre än Rosentröm.

Men. Han åkte hem. Jag blev kvar.

Sen tog jag den där promenaden genom staden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback