Jag struntar nog i dansen

Inte blev det något dansande inte. Nä, först var det ju Simpson, sen var det Family guy, sen är det Morden i Midsomer så dansande struntar jag blankt i.

Dessutom har jag feber igen. Som om inte det räcker nu. Värken i kroppen är tillbaka och har dessutom fått följe med en envis snuva. Håhåjaja. Ska det börja nu igen? Alla dessa eviga förkylningar som avlöser varandra hela tiden? Nä, tror inte det. Vem fasen är inte förkyl i januari när det är rekordkyla ute liksom? Så jag får väl bädda ner mig i sängen, dricka mycket vatten och låta det härja fritt i kroppen tills det går över. För det gör det ju alltid.

Men återigen. Det är helt ok. Något märkligt lugn finns i mig. En känsla av att inget är farligt och inget är fel. Allt är som det ska. Jag har det löjligt bra i livet hur jag än ser på saker och ting. Troligen kommer det sig av att jag faktiskt är tämligen frisk i knoppen, om man får uttrycka sig lite folkligt. Ingen depresseion, ingen känsla av att inte känna något. Ångesten verkar har tagit semester. Inte mig emot. För mig får den gärna åka vilse, tappa sitt bagage och sluta på någon söderhavsö där den kan dansa hela nätterna lång med någon annan. Jag klarar mig utmärkt utan den lilla sjukan.

Så. Dricka vatten. Läsa, smaska på lite choklad, titta på någon film. Titta ut genom de frostiga fönstren. Drömma om en varm sprakande brasa. Ta en värktablett och dricka lite mer vatten. Mer behöver man inte göra känner jag. När man inte har större krav på livet så är det oerhört lätt att leva.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Krya på dig nu ordentligt=) Ljuset är tillbaka snart och då kommer förkylningarna kännas som om de aldrig ens existerat=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback