När solen ännu en gång sänker sig

Underbart. Jag har sovit i 12 timmar eller om det var lite mer och mår alldeles utmärkt. Förutom att jag måste lösa det allt mer pockande problemet med att hitta en chaufför till i morgon när jag måste hämta soffan så är allt tiptopp. Jag har en vag aning om att jag måste börja tigga folk till den där soffhämtningen. Inget jag gillar. Jag är lite allergisk mot att be om hjälp har jag märkt. Kan själv liksom. Men detta löser jag inte genom att sätta mig och titta ut genom fönstret. Tror jag.

Men nog var det fantasktiskt skönt att ligga i sängen, kika ut genom fönstret och se allt det kalla, borra ner näsan i kattens mjuka päls och somna om. Världen är precis tyst där ute. Inte en människa syns. De flesta ligger nog lågt idag tror jag. Det är ju nyårsdagen, nytt år och nya möjligheter som skall tänkas på.

Jag tror jag ska sätta mig och titta på en film eller nått. Något som inte kräver mer än att jag har ögonen öppna. Helst en film som dessutom tillåter att jag sluter ögonlocken lite titt som tätt.

Igår kväll var jag inne i staden för att köpa något gott att äta. Bussenländet var en hel halvtimma försenad och när jag frågade busschauffören vad som hänt tittade han bara på mig som om jag var en idiot. Underbart med folk som fattar att de arbetar i ett serviceyrke. Nöt, kan jag tycka.

Staden var full av uppklädda människor. Unga damer som stapplade fram på allt för höga klackar och män med slips. Lite som jag kan tycka att det borde se ut mest hela tiden. Jag är ytterligt förtjust i tanken på att människor bryr sig om hur de ser ut. Eftersom jag själv är en sådan snobb när det gäller det där. Men idag är vi väl tillbaka till de där eviga hemska träningsbyxorna och slabbiga skjortor.

Nu tror jag att det är dags att mala lite kaffebönor och sätta på en panna kaffe. Ett av livets alla glädjeämnen det där. Sen blir det en lång, lång dusch och som sagt kanske en film. Eller kanske skulle man läsa lite istället? Tja. Det ger sig det hela.

Saker tenderar att göra det har jag märkt. Det spelar nästan ingen roll hur man bär sig åt så ordnar det mesta sig av sig självt på något märkligt sätt. Ytterligare en av de sakerna som är fantastiska med att bo i en demokrati med yttrandefrihet och alla krig väldigt långt bort. Vi lever i den bästa av världar, fast vi kanske inte alltid inser det.

God fortsättning på er alla!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback