Skrivet medan jag sover

Samma samma. Inte somnat, inte ens försökt. Det visade sig ju vara bra saker på tvn, till min stora förvåning. Så nu sitter jag och tittar på reprisen av Robbie Williams konserten som de visade häromdagen. Visserligen har jag spelat in den med ändå. Precis hur bra som helst det hela. Fasen vad en del kan fylla upp en scen och ett rum och gå igenom rutan ända in i mitt lilla vardagsrum. Märkligt. Själv kan jag inte ens fylla upp en Volvo fast jag är fet.

Nu är frågan vad jag ska göra resten av natten? Pigg är jag, mår bra gör jag. Allt är bra. Men lite finns det att reta sig på i världen. Som alla dessa på fb som i sin statusrad tar "ett glas vin". Ett glas? Återigen, vet att jag retat mig på detta innan. Men ändå. Ett glas? Tur att hela världen kan sköta sig så bra att de bara tar ett glas och inte mer. Gott för dem. Får jag en flaska så dricker jag upp hela så fort jag bara kan så att det svänger till rejält i skallen. Men så har jag problem med det där med.

Nä. Ingen idé att reta sig på det där. Bättre att luta sig tillbaka och smutta på sin kopp thé. Bara en kopp märk väl. Sen får jag se vad jag hittar på. Kanske titta på någon inspelad film?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback