Äsch!!!!

Nä, den här dagen skulle jag lätt klara mig utan. Inte för att den är så eländigt svart, bara förbannat grå. Har ont lite här och där, bland annat av någon märklig anledning i armarna, som träningsvärk. Men kan den komma fyra år senare efter senaste träningen?

Gick en promenad i det sköna vårvädret och kunde bara tänka att jag inte alls mådde så där sprudlande gott som man borde göra i just det där vårvädret. Nog borde jag skuttat fram på gruset och under solen men det blev mest en dyster lunk där jag rätt snabbt kom på att jag mår illa. Som om det inte räckte med den falska träningsvärken.

Sen jag kommit in så mörknade själen ännu mer när jag tyst tittade mig omkring och fann att golvet än en gång är smutsigare än en fotbollsgrusplan i februari. Det var bara att sluta tänka och dra fram dammsugaren. Som givetvis fastnade i varje dörrkarm i hela lägenheten och fan om den inte fastnade i några som jag inte ens har. Den välte, den fastnade, sladden åkte ur och den spottade nog ut mer damm än den sög i sig. Kändes det som i alla fall.

Sedan var det dags för moppen. Men till saken hör att moppen nu är så smutisg att golvet blev ännu lortigare efter att jag dragit omkring den där trasan och spridigt såpavatten över golvet. Håhåjaja. Det bara är en sådan dag.

Helst skulle jag lägga mig för att sova men då kan man ju ge sig fan på att man inte kan sova i natt. Det räcker liksom med elände nu.

Egentligen skulle jag vilja dricka en kopp kaffe, men då mår jag väl ännu sämre kan jag tro. Som sagt, det bara är en sådan dag idag. Kanske ska jag lägga mig och läsa lite. Det brukar göra gott för sinnet. Bringa ordning i kaos och väcka tankar som ligger långt från en själv. Vilket jag sannerligen kan behöva just nu.

Eller så tar jag en kopp kaffe i alla fall. Går ut i solen igen och tvingar mig själv att sluta gnälla och börja må lite bättre.

Men det finns bra saker med. Som att snön på balkongen smält. Så nu kan jag äntligne öppna balkongdörren på vid gavel, vilket uppskattas av djuren som var och en har varit ute och luktat på världen. Någon dag när det är lite varmare ska jag ta och hämta det där antialgmedlet och en borste hos bovärden och skura balkonghelvetet rent. Just nu ser det för... ut. Så jäkla snuskigt. Fattar inte varför hela balkongen är alldeles gröngrågulful. Andas jag in allt det där som tydligen finns i luften när jag öppnar fönstren? Inte undra på att man mår illa.

Sen är det ju bra att jag ätit ordentligt i dag. Igår med faktiskt. Ok, korv och mos, kanske inte så bra. Men ätit i alla fall. För att inte tala om hur bra det är att det är onsdag och att det alltså är fredag i övermorgon. Inte för att det borde spela någon roll. Men tänk det gör det. Konstigt nog.

Så, fast det finns många minus så finns det några plus och det är väl dem man får koncentrera sig på kan jag tro.

Men varför har jag ont i armarna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback